Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

«Εκστρατεία» της Νομαρχίας σε επτά πόλεις της Μακεδονίας για την προσέλκυση τουριστών

Τουριστική καμπάνια σε επτά πόλεις της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (μεταξύ αυτών και στη Θεσσαλονίκη) ξεκινά και φέτος η Νομαρχία Λάρισας προκειμένου να προβάλλει το νομό και να προσελκύσει τουρισμό από τις περιοχές αυτές κατά τη θερινή περίοδο. Παράλληλα, καλεί τους παραλιακούς Δήμους και τους τουριστικούς επιχειρηματίες του νομού να πάρουν μέρος στην προσπάθεια αυτή.

Ειδικότερα:
Ένα μίνι λεωφορείο με στελέχη της Νομαρχίας Λάρισας και τουριστικό υλικό θα ξεκινήσει και φέτος για τις πόλεις αυτές και επί ένα δεκαήμερο θα διαφημίζει τις τουριστικές δυνατότητες του νομού στους πολίτες της Κ.Δ Μακεδονίας
Είναι η δεύτερη χρονιά που η Νομαρχία Λάρισας προχωρά στην κίνηση αυτή και μάλιστα σε περισσότερες πόλεις.

Όπως σημειώνει η αρμόδια αντινομάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, κρίθηκε σκόπιμο να ξαναγίνει η καμπάνια αυτή δεδομένου ότι πέρυσι, χάρη σ' αυτήν πολλοί επισκέπτες από την Κ.Δ Μακεδονία γνώρισαν το νομό Λάρισας και τον προτίμησαν για τις διακοπές τους.

«Η Κ.Δ Μακεδονία είναι ένας χώρος που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα», σημειώνει η κυρία Καραλαριώτου, «αφού είναι πολύ κοντά σε μας και οι κάτοικοι του ψάχνουν να βρουν θάλασσες για τις διακοπές τους».

Η ομάδα τουριστικής προβολής της Νομαρχίας Λάρισας θα πραγματοποιήσει την περιοδεία της με το ακόλουθο πρόγραμμα:

- Κοζάνη την Πέμπτη και Παρασκευή 25 και 26 Μαΐου
- Γρεβενά, το Σάββατο 27 Μαΐου
- Καστοριά την Κυριακή και τη Δευτέρα 28 και 29 Μαΐου
- Φλώρινα, την Τρίτη και Τετάρτη 30 και 31 Μαΐου
- Έδεσσα την Πέμπτη 1 Ιουνίου.
- Βέροια την Παρασκευή και το Σάββατο 2 και 3 Ιουνίου,
- Θεσσαλονίκη 4 και 5 Ιουνίου

Το «μίνι μπας» της Νομαρχίας Λάρισας θα εγκαθίσταται κάθε φορά σε κεντρικά σημεία των πόλεων αυτών, και οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Τουρισμού θα διανέμουν διαφημιστικό υλικό, θα παρέχουν πληροφορίες προς το κοινό σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει ο νομός για διακοπές, ενώ θα προβάλλεται και βίντεο με τα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Η Νομαρχία Λάρισας, προκειμένου η καμπάνια αυτή να είναι πιο αποδοτική, κάλεσε με έγγραφο της τους Δήμους Μελιβοίας, Ευρυμενών και Κάτω Ολύμπου, αλλά και τους Συλλόγους Επαγγελματιών Αγιοκάμπου, Βελίκας, Κόκκινου Νερού, Στομίου, και παραλίας Κάτω Αιγάνης να συνεργασθούν μαζί της και να ακολουθήσουν την καμπάνια μοιράζοντας το δικό τους υλικό.
Εκτιμάται ότι με την καμπάνια, χιλιάδες κόσμου από την Κ.Δ Μακεδονία θα γνωρίσουν τουριστικά το νομό, ενώ συναντήσεις θα επιδιωχθούν και με φορείς των περιοχών αυτών προκειμένου να υπάρχει μια μόνιμη συνεργασία στο θέμα του τουρισμού.

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz