Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

Με δικό του περίπτερο ο νομός Λάρισας μετέχει στην τουριστική Έκθεση «PHILOXENIA»

Συνεργασία της Νομαρχίας, ΤΕΔΚ και Επιμελητηρίου για την
τουριστική προβολή του νομού

Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια η Νομαρχία Λάρισας για την τουριστική προβολή του νομού συνεχίζεται και φέτος ακόμη πιο συστηματικά.
Έτσι, μετά τη συμμετοχή της Νομαρχίας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου, η Νομαρχία Λάρισας μετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη ελληνική τουριστική Έκθεση «PHILOXENIA» που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2006.

Η Νομαρχία Λάρισας συμμετέχει σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ και το Επιμελητήριο Λάρισας, πιστεύοντας ότι η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων μπορεί να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Για πρώτη φορά μάλιστα ο νομός Λάρισας, εκτός από το κοινό πανθεσσαλικό θα έχει και δικό του ξεχωριστό περίπτερο, προκειμένου να προβάλει καλύτερα το τουριστικό του προϊόν και να εξυπηρετήσει τους τουριστικούς επαγγελματικές του νομού στις επαγγελματικές τους επαφές με τους επισκέπτες και τους τουριστικούς πράκτορες.

Η αρμόδια Διεύθυνση της Νομαρχίας, έχει φροντίσει ώστε να διανεμηθεί μεγάλος όγκος διαφημιστικού υλικού, ενώ η προβολή του ν. Λάρισας θα γίνεται και με ηλεκτρονικό τρόπο (διανομή CD, προβολή βίντεο γουόλ κλπ).

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz