Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Σημαντική προσπάθεια για την προβολή του νομού στη γερμανική αγορά γίνεται από τη Νομαρχία Λάρισας.
Η τελευταία συμμετοχή στη διεθνή τουριστική Έκθεση του Βερολίνου –μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως- άφησε θετικά μηνύματα και προσδοκίες για αύξηση των τουριστών από τη Γερμανία στο νομό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο νομός Λάρισας συμμετείχε στην Έκθεση μέσω του περιπτέρου που οργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς.

Το θεσσαλικό περίπτερο, πέρα από ξένους τουριστικούς επιχειρηματίες, επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός Γερμανών πολιτών στους οποίους διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό στη γερμανική και αγγλική γλώσσα, μέσα από το οποίο προβάλλονται οι ομορφιές του νομού, ενώ δίνονται και πληροφορίες για την τουριστική του υποδομή : υπηρεσίες, καταλύματα, προορισμοί κλπ.

Ο νομάρχης κ. Λουκάς Κατσαρός έδωσε το παρόν και σ' αυτήν την Έκθεση θέλοντας να συντονίσει τη λαρισαϊκή συμμετοχή, αλλά και να υπογραμμίσει τη σημασία που δίνει ο νομός στην προβολή του στο εξωτερικό.

Ο κ. Κατσαρός συναντήθηκε με την υπουργό κ. Φάνη Πετραλιά –την οποία προσκάλεσε να επισκεφθεί το νομό- καθώς και με δημοσιογράφους τουριστικών εντύπων προς τους οποίους παρουσίασε τις δυνατότητες του νομού.

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz